Google Hummingbird

Update Google -Google Hummingbird

Ce este Google Hummingbird ?

Google si-a imbunatatit abilitatea de a furniza raspunsuri directe la cautarile tale. Aceste imbunatatiri sunt parte ale noului algoritm numit „Hummingbird” ( Colibri ), si este cel mai semnificativ update de la “caffeine Update” din 2009. „Hummingbird” ajuta Google sa furnizeze mai multe informatii relevante celor care cauta pe internet, si permite Google sa inteleaga mai bine continutul pe care il indexeaza.

Noul Algoritm Google are puterea sa analizeze rapid, intrebari complexe in cautari, in loc sa examineze cautarea cuvant cu cuvant. Google, apoi va gasi, si ordona dupa relevanta in lista de cautari raspunsuri la intrebarea din cautare. Cu alte cuvinte, Google incearca sa „inteleaga” ce se cauta de fapt.

Concret Google prelucreaza intrebari lungi, de tipul „cum sa fac…?”, „Unde este cel mai apropiat… ?”, „unde gasesc…?”, de unde pot sa cumpar…?”, intrebari care sunt din ce in ce mai frecvente in cautari, mai ales pe dispozitivele mobile.

Cum afecteaza Google Hummingbird web site-ul tau ?

Se spune ca 90% din listele de rezultate la cautare ( SERP – Search engine results page ) s-au modificat. Este foarte posibil ca site-ul tau sa fie afectat de acest up-date. Continutul web site-ului devine de prima importanta. Google nu se va mai baza pe cuvintele cheie indicate pentru a da rezultate separate pentru ele, ci va incerca sa interpreteze intelesul continutului.

Ce puteti face ?

  • Incercati sa determinati care sunt frazele conversationale pe care oamenii ar putea sa le foloseasca atunci cand cauta pe internet, si clasificatile in categorii:
    • Informationale – De ex.  „Cum se ingrihesc trandafirii ?”
    • Navigationale – „Caut reprezentant Dacia „
    • Tranzactionale -De ex.  „De unde pot cumpara florari in zona?”
  • Publicati pe web site continut relevant, care sa raspunda cautarilor probabile.

Solicitati o evaluare gratuita a web site-ului dv.

Completati formularul de mai jos pentru a primi o evaluare gratuita a web site-ului dv. in legatura cu Google Hummingbird update. Veti primi solutii concrete pentru imbunatatirea comportamentului site-ului dv. pe internet.

Nume:
Telefon:
Email:
WEB site
Mesajul dv: