trafic tagged posts

Google e pe primul loc

     Importanta motoarelor de cautare, si in special al liderului lor, Google este relavata in studiul de mai jos:

     Cu 51,98% din totalul vizitelor efectuate pe Internet, motoarele de cautare sunt principala sursa de Trafic pentru site-urile romanesti. Google este preferatul romanilor la cautari online, cu un zdrobitor 97,16%. La mare distanta se afla Yahoo, cu putin peste un procent (doar 1,44%), iar pe locul 3 se situeaza Bing cu 0,42%.

     Studiul efectuat de trafic.ro in perioada 1 decembrie 2009 – 15 ianuarie 2010 pe baza datelor de audienta a peste 46.000 de site-uri romanesti active.

Mo...

10 moduri de a vă mării traficul pe websitul dumneavoastră

de Titus Hoskins

     Pentru a avea un website de succes trebuie sa aveţi trafic sau vizitatori pe site. Fără trafic site-ul dumneavoastră perfect nu este de nici un folos; la fel de bine ar putea să nu existe .
     Mai mult de atât, pentru că traficul este un element esenţial pentru orice site de succes mulţi programatori incepători fac greşeala să creada ca tot traficul este creat la fel. O uriaşă gresală.

     Daca traficul este regele, traficul cu ţintă este Zeu. Tot traficul este bun dar este o mare diferenţă între traficul obişnuit si traficul cu ţinta. Cineva care foloseşte link-ul site-ului dumneavoastra şi caută exact produsul sau informaţia dispusă de dumneavoastră este considerat a fi “target visitor”...

Trafic

     Masoara numarul de vizitatori pe site si se realizeaza prin contoare.

     O serie de site-uri precum Trafic.ro, Statistici.ro , pun la dispozitie gratuit asemenea contoare, furnizand nunumai informatii cantitative asupra traficului, dar si calitative, referindu-se si la motoarele de cautare si site-urile de unde sunt indreptati vizitatorii catre site-ul dv. De asemenea mai furnizeaza informatii legate de Sistemul de operare a vizitatorului, tara, Adresa IP, Orele si/sau zilele in care traficul e maxim, etc. Pentru a putea masura traficul de pe site trebuie introdus codul furnizat pe site.