site dinamic tagged posts

SEO si web design

De Irina Ponomareva

De obicei cand vorbim despre relatia dintre SEO si web design, are relevanta partea tehnica a design-ului paginilor web si nu partea vizuala (desi anumite aspecte ale design-ului vizual au impact asupra SEO/SEM asa cum vom demonstra in cele ce urmeaza)
Unul dintre cele mai recente trand-uri in industria SEO este acela de a pune din ce in ce mai mult accent pe calitatea design-ului web in cadrul procesului SEO. Daca doriti sa aveti succes online pe termen lung, trebuie sa stiti exact cum SEO si design-ului sunt integrate.

De ce sa aleg un site interactiv ?

Cand alegeti tipul de site pe care doriti sa-l aveti, alegeti fara ezitare Sit Dinamic. Acest tip de abordare permite doua mari avantaje:

  • posibilitatea de adaugare / modificare / stergere a continutului prin intermediul unui site de administrare – CMS
  • site-ul poate fi interactiv.

Ne vom ocupa in continuare de cel de al doilea aspect.

Interactivitatea se realizeaza prin introducerea pe site a formularelor de feedback, Poll-urilor ( sondajelor), comunicare de tip instant (ChatMesageria Instant ).

Informatiile pe care proprietarul le poate culege astfel de pe site sunt de o valoare inestimabila:

  • primeste informatii de contact si sugestii sau observatii prin formularul de contact
  • primeste comenzi sau cereri de cotatii de pret prin intermediul formularelor de comanda sau de cerere de cota...

Este un website o solutie anticriza ?

Desigur, este o solutie ieftina si eficienta.

„Amenajarea” unui magazin de prezentare pe internet – adica constructia unui website costa mai putin decat mobilarea si amenajarea unui magazin de prezentare.

Sa facem o compar...

Site dinamic

     Un sit dinamic este un sit care permite modificarea continutului, cu usurinta chiar de catre un ne-specialist. Acest lucru este posibil prin intermediul unei interfete administrative a continutului numita CMS – practic un alt site. Accesul la interfata administrativa se face prin intermediul unei parole, si permite proprietarului sitului sa modifice sa stearga sau sa adauge text si imagini sitului, fara sa fie necesar ca acesta sa aibe cunostinte de programare.

     O caracteristica importanta a siturilor dinamice este aceea ca siturile dinamice introduc interactivitate sporita, astfel incat, vizitatorii pot lasa mesaje cere informatii, etc. chiar de pe sit.

     Un sit dinamic, in general este realizat modular, astfel ca Structura sitului, Designul, si Continutul sunt in...