rss tagged posts

10 moduri de a vă mării traficul pe websitul dumneavoastră

de Titus Hoskins

     Pentru a avea un website de succes trebuie sa aveţi trafic sau vizitatori pe site. Fără trafic site-ul dumneavoastră perfect nu este de nici un folos; la fel de bine ar putea să nu existe .
     Mai mult de atât, pentru că traficul este un element esenţial pentru orice site de succes mulţi programatori incepători fac greşeala să creada ca tot traficul este creat la fel. O uriaşă gresală.

     Daca traficul este regele, traficul cu ţintă este Zeu. Tot traficul este bun dar este o mare diferenţă între traficul obişnuit si traficul cu ţinta. Cineva care foloseşte link-ul site-ului dumneavoastra şi caută exact produsul sau informaţia dispusă de dumneavoastră este considerat a fi “target visitor”...

RSS

     RSS vine de la acronimul Rich Site Summary sau Really Simple Syndication.
     RSS este o metoda prin care noutatile de pe site-urile dinamice ajung la cititor fara ca acesta sa accceseze direct site-urile sursa. Este un protocol dezvoltat de Netscape pentru difuzarea headline-urilor de pe un site pe site-uri partenere.
     RSS va afiseaza titlurile ultimelor stiri, sub forma de linkuri. Astfel, puteti sa accesati direct, prin acestea, articolele care va intereseaza.