page rank tagged posts

Cum aflu numarul de linkuri catre un site ?

Numarul de Link-uri care vin catre un site determina in mare masura Pagerank-ul unui site si pozitia in lista de rezultate ( SERP ) la cautarea cu un Motor de cautare dupa un termen. Pentru a afla numarul de linkuri care vin catre situl dumneavoastra folositi una sau mai multe din metodele de mai jos:

PageRank

Pagerank masoara calitatea unui website pe o scara de la 0 la 10
Site-urile de calitate mai buna, primesc un PageRank mai mare. Cu cat PageRank-ul este mai mare, cu atat site-ul primeste mai multi vizitatori si are un trafic mai mare. PageRank este un VOT dat de catre toate celelalte pagini din internet. Un link catre o pagina este un vot. de sprijin .
Cum se calculeaza PageRank ? PageRank-ul fiecarei pagini depinde de PageRank-ul paginilor care duc catre ea (care au link catre ea) Cu cat un website are mai multe link-uri care duc catre el, cu atat el este considerat mai popular si important.
Majoritatea Webmaster-ilor nu realizeaza importanta acestor link-uri . De fapt 90 % dintre website-uri au mai putin de 10 link-uri care conduc catre ele...

Inbound links

Inbound links – Legaturi de intrare – sunt legaturi (Link-uri ) din pagini din alte situri, care se leaga la situl dv.

     Inbound links pot aduce noi vizitatori sitului dv. iar cand sunt bazate pe merit, sunt de asemenea un semnal pozitiv pt Google, legat de importanta sitului. Alte semnale pt analiza continutului sitului de catre Google, sunt legate de relevanta pentru o locatie geografica.

Asa cum se stie, linkuri de inrare de calitate pot afecta PageRank-ul ( este unul din multi factori in algortimul Google a PageRank-ului. Linkurile de caitate de multe ori vin in mod natural la situri cu continut complementar, sau care ofera un serviciu unic.

text prelucrat din Coogle Webmaster Central Blog

Cum pot să văd link-urile către site-ul meu ?

      Puteţi face o căutare Google utiliz...