mesagerie instant tagged posts

De ce sa aleg un site interactiv ?

Cand alegeti tipul de site pe care doriti sa-l aveti, alegeti fara ezitare Sit Dinamic. Acest tip de abordare permite doua mari avantaje:

  • posibilitatea de adaugare / modificare / stergere a continutului prin intermediul unui site de administrare – CMS
  • site-ul poate fi interactiv.

Ne vom ocupa in continuare de cel de al doilea aspect.

Interactivitatea se realizeaza prin introducerea pe site a formularelor de feedback, Poll-urilor ( sondajelor), comunicare de tip instant (ChatMesageria Instant ).

Informatiile pe care proprietarul le poate culege astfel de pe site sunt de o valoare inestimabila:

  • primeste informatii de contact si sugestii sau observatii prin formularul de contact
  • primeste comenzi sau cereri de cotatii de pret prin intermediul formularelor de comanda sau de cerere de cota...

Yahoo

     Motor de cautare , Director WEB , Portal. Foarte cunoscut si foarte utilizat.

     Cel mai cunoscut serviciu este Yahoo Messanger, serviciu gratuit care va permite sa vorbiti cu prieteni dumneavoastra care sunt online expediandu-le mesaje instantanee.

Mesageria Instant

     Nimeni nu se așteaptă ca la mesajele e-mail să primească răspunsuri imediate, adică răspunsurile vin atunci când corespondentul dispune de timp. Dacă aveți nevoie de promptitudine, atunci ceea ce vă trebuie este mesageria instant (IM). Folosirea mesageriei instant pe Internet poate reduce costurile cu apelurile telefonice interurbane sau internaționale atunci când doriți să păstrați contactul cu prietenii. La locul de muncă, dacă doriți un răspuns la o întrebare simplă, mesageria instant facilitează comunicarea rapidă și reduce numărul de mesaje e-mail trimise și primite în fiecare zi. Mesageria instant permite corespondenților contactul vizual prin intermediul camerelor web sau telefonia pe Internet fără nici un fel de costuri.

Exemple de mesagerie...