link tagged posts

Outbound links

Outbound links – Legaturi de iesire – sunt legaturi (lLink-uri ) din pagini ale  sitului dv, care se leaga la pagin ale altor situri.

Este bine dacă este posibil sa aveti  numai outbound links relevante, de înaltă calitate,  la site-uri  cu rang ( Pagerank ) mai mare decat al tau.

citeste din Dictionar Internet si:

Totul despre link-uri ( All about links )

de James Peggie, traducerea Raul Zachia

Astazi vom arunca o privire asupra „legaturilor” („links” -in continuare la vom spune link-uri) si cum se relationeaza cu succesul sitului dv. Linkurile sunt foarte importante pt o optimizare organica si naturala pt motoarele de cautare ( SEO )De multe ori numarul de linkuri catre site-ul dv, determina locul pe care-l ocupa situl in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare mai ales pt cuvintele cheie importante.
Linkurile sunt si un mijloc de a conduce vizitatori de pe alte situri catre situl dv.

Ganditi-va la linkuri c...

Cerere de link exchange

     Pentru link exchange, alegeti site-ul pe care il agreati in pagina Link Exchange, si completati formularul de mai jos. Daca partenerul ales va agrea schimbul de link, va posta link-ul dv. ( la URL-ul Link-ului Reciproc ) si va va notifica pentru ai posta link-ul pe site-ul dv.

Resurse WEB

     Site-uri, directoare, portaluri. Daca doriti un schimb de linkuri cu OZ webdesign, completati formularul din Cerere de link exchange , unde la campul ” Site-ul cu care doriti link exchange: ”  completati ” OZ webdesign „. Pentru alte schimburi de link-uri mergeti la Propuneri de link exchange.

Directoare WEB

Cum aflu numarul de linkuri catre un site ?

Numarul de Link-uri care vin catre un site determina in mare masura Pagerank-ul unui site si pozitia in lista de rezultate ( SERP ) la cautarea cu un Motor de cautare dupa un termen. Pentru a afla numarul de linkuri care vin catre situl dumneavoastra folositi una sau mai multe din metodele de mai jos:

7 principii de baza a unui bun Web Design

     Indiferent daca doar incepeti ub proiect de web design, vreti sa renovati un site existent, sau doar vreti sa verificati din nou functionalitatea sie-ului dv., trebuie sa luati in considerare 7 principii de baza a unui web design bun.

     Aceste principii de baza, au in vedere noii vizitatori/ clienti. Acestia vor judeca site-ul dv., in functie de diferite criterii. Asa cum, imbracand haine adecvate pentru un interview, aceste principii va vor ajuta sa alegeti „look-ul” site-ului dv. astfel incat sa produceti o buna prima impresie.

  1. Incarcare ...

One way link

Link ne- reciproc, care nu provine in urma unui schimb de linkuri. Situl A face o legatura catre situl B, in timp ce situl B nu are legatura catre situl A. Sunt linkuri mai valoroase decat linkurile reciproce.

De obicei se obtin „cumparand” linkuri, adica plătind proprietarul unui sit pentru a posta un link catre situl propriu. Linkul este cu atat mai valoros, dar si mai scump, cu cat situl de unde provine linkul are un PageRank mai mare.

Link Exchange

     Schimb de Link – Metoda prin care se obtin linkuri catre situl propriu. Cu cât sunt mai multe linkuri catre sit, cu atât situl este considerat mai important de catre Motoarele de cautare si este listat la o căutare dupa Cuvinte cheie intr-o pozitie mai bună. Linkurile obtinute prin aceasta metoda sunt mai putin valoroase decat linkurile nereciproce numite si one way link.

     Daca doriti schimb de link-uri puteti cauta un partener in lista de la pagina Link Exchange

Inbound links

Inbound links – Legaturi de intrare – sunt legaturi (Link-uri ) din pagini din alte situri, care se leaga la situl dv.

     Inbound links pot aduce noi vizitatori sitului dv. iar cand sunt bazate pe merit, sunt de asemenea un semnal pozitiv pt Google, legat de importanta sitului. Alte semnale pt analiza continutului sitului de catre Google, sunt legate de relevanta pentru o locatie geografica.

Asa cum se stie, linkuri de inrare de calitate pot afecta PageRank-ul ( este unul din multi factori in algortimul Google a PageRank-ului. Linkurile de caitate de multe ori vin in mod natural la situri cu continut complementar, sau care ofera un serviciu unic.

text prelucrat din Coogle Webmaster Central Blog

Cum pot să văd link-urile către site-ul meu ?

      Puteţi face o căutare Google utiliz...