link exchange tagged posts

Outbound links

Outbound links – Legaturi de iesire – sunt legaturi (lLink-uri ) din pagini ale  sitului dv, care se leaga la pagin ale altor situri.

Este bine dacă este posibil sa aveti  numai outbound links relevante, de înaltă calitate,  la site-uri  cu rang ( Pagerank ) mai mare decat al tau.

citeste din Dictionar Internet si:

Cerere de link exchange

     Pentru link exchange, alegeti site-ul pe care il agreati in pagina Link Exchange, si completati formularul de mai jos. Daca partenerul ales va agrea schimbul de link, va posta link-ul dv. ( la URL-ul Link-ului Reciproc ) si va va notifica pentru ai posta link-ul pe site-ul dv.

Resurse WEB

     Site-uri, directoare, portaluri. Daca doriti un schimb de linkuri cu OZ webdesign, completati formularul din Cerere de link exchange , unde la campul ” Site-ul cu care doriti link exchange: ”  completati ” OZ webdesign „. Pentru alte schimburi de link-uri mergeti la Propuneri de link exchange.

Directoare WEB

Link Exchange

     Schimb de Link – Metoda prin care se obtin linkuri catre situl propriu. Cu cât sunt mai multe linkuri catre sit, cu atât situl este considerat mai important de catre Motoarele de cautare si este listat la o căutare dupa Cuvinte cheie intr-o pozitie mai bună. Linkurile obtinute prin aceasta metoda sunt mai putin valoroase decat linkurile nereciproce numite si one way link.

     Daca doriti schimb de link-uri puteti cauta un partener in lista de la pagina Link Exchange