Termeni si conditii

DEFINITII

OZW – denumeste in continuare pe SC OZ web design ,CIF RO29365080, , j08/1842/21.11.2011 PRESTATORUL serviciilor de gazduire care pot fi contractate prin www.webdesign-oz.com .
Comanda – cerere adresata OZW de catre o persoana fizica sau juridica prin care aceasta din urma solicita servicii de gazduire sau domenii
Client – orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda

INTRODUCERE

Prezentul document defineste cadrul in care OZW este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre OZW si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor OZW presupune acceptarea si conformarea la prezentii Termeni si Conditii de Utilizare.
OZW isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor OZW.

UTILIZAREA MALITIOASA

SPAM/Mesaje comerciale nesolicitate
Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de noi va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin metode “opt-in” si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste. Nu pot fi operate « Safelists » sau alte liste de email care au legatura cu activitati de promovare. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.
CHAT-ROOMS
Este permisa utilizarea pe serverele noastre numai a acelor scripturi pentru chat room-uri pe care clientul le gaseste in panoul de control propriu. Orice alte scripturi vor fi dezactivate, iar in cazurile grave sau repetate contul va fi suspendat. Constituie exceptie de la aceasta prevedere scripturile bazate INTEGRAL pe applet-uri care sunt downloadate si rulate pe sistemul clientului.
Utilizarea contului
Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru gazduirea, comunicarea de, referirea la sau directionarea catre nici unul (una) din urmatoarele :
Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen
Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert
Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase
Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, etc)
Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi
Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura
Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale
Orice continut considerat de noi ca fiindu-ne daunator
Scripturi interzise
Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:
– UltimateBBS
– IkonBoard
– Toate versiunile de forum YABB
– Scripturi pentru proxy
– Scripturi pentru IRC
– Anonimizator
– Chat room-uri, fara a include scripturile standard din panoul de control
– PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi
– FormMail
Reselleri
In cazul in care un cont revandut incalca prevederile de la capitolul Utilizare malitioasa, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont fara a informa in prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de catre noi. Se vor depune toate eforturile pentru a-l informa pe reseller (clientul nostru) asupra faptelor si motivelor noastre.
Business
In cazul pachetului de gazduire BUSINESS  OZW.ro isi rezerva dreptul de a accepta sau de a refuza clienti in functie de continutul site-urilor promovate de acestia, precum si a suspenda sau termina contractele cu clientii in cazul nerespectarii ulterioare a conditiilor, fara o notificare in prealabil.
Urmatoarele categorii de site-uri nu sunt acceptate pentru a fi gazduite pe conturi de tip BUSINESS:
1. reselleri domenii
2. reselleri gazduire
3. reselleri magazine virtuale
4. motoare de cautare
sau:
site-uri cu continut sexual explicit
gazduire e-mail gratuit
servicii IRC
aplicatii de tip „mailing list” orice alte aplicatii de tip: spoofing, proxy, hacking, sniffing, warez(mp3, avi, etc… muzica sau filme)
free download
orice site considerat de catre OZW a se incadra la categoria eCommerce
Este de asemenea interzisa utilizarea serverelor noastre ca suport de stocare (exp. filme, mp3, poze, etc.).
Metodele prin care OZW supravegheaza respectarea celor de mai sus se bazeaza in principal pe monitorizarea resurselor utilizate.
Clientii care doresc sa beneficieze de pachetul PREMIUM sau BUSINESS si care au orice nelamurire privind aceasta sectiune sunt rugati sa contacteze echipa OZW.

ATENTIE! In cadrul pachetelor „Shared Hosting”(MINI, START, ECO, WORDPRESS, STANDARD, BUSINESS) nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatori de resurse. Acest lucru se datoreaza tocmai notiunii „Shared” ce implica resurse impartite.

UTILIZAREA RESURSELOR

Procesor si memorie
Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse de pe server vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila, pentru a mentine buna functionare a serverului.
Transfer de date si spatiu web alocat
Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.
Marimea atasamentelor si a mesajelor expediate/primite
In cadrul pachetelor Shared Hosting sau Reseller, exista o limita prestabilita asupra marimii atasamentelor sau a mesajelor primite, respectiv expediate. Pentru o mai buna functionare a serviciilor a fost aleasa ca limita: 10MB marime atasamente si 10MB marimea generala a mesajului primit/receptionat.

RASPUNDERE LIMITATA

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru. Ne rezervam dreptul de a refuza orice client care prin actiunile sau comportamentul sau afecteaza sau aduce prejudicii de orice fel firmei SC OZ web design SRL
Nu putem fi considerati raspunzatori pentru disfunctionalitati sau probleme aparute in functionarea unui domeniu sau serviciu, pricinuite de o terta parte care se face raspunzatoare de acea problema in calitatea sa de proprietar sau beneficiar direct al acelui domeniu sau serviciu.

MODIFICARI

Ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari sau excluderi in cadrul ofertelor, serviciilor sau produselor vandute, precum si asupra acestor Termeni si Conditii, preturi si pagina web oricand, informarea facandu-se prin intermediul WWW si anunturi in forum si/sau panourile de control ale clientilor.
Sfatuim pe toti clientii sa verifice acest document cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari.

Ultima actualizare: 04 Iulie 2014