Site dinamic

     Un sit dinamic este un sit care permite modificarea continutului, cu usurinta chiar de catre un ne-specialist. Acest lucru este posibil prin intermediul unei interfete administrative a continutului numita CMS – practic un alt site. Accesul la interfata administrativa se face prin intermediul unei parole, si permite proprietarului sitului sa modifice sa stearga sau sa adauge text si imagini sitului, fara sa fie necesar ca acesta sa aibe cunostinte de programare.

     O caracteristica importanta a siturilor dinamice este aceea ca siturile dinamice introduc interactivitate sporita, astfel incat, vizitatorii pot lasa mesaje cere informatii, etc. chiar de pe sit.

     Un sit dinamic, in general este realizat modular, astfel ca Structura sitului, Designul, si Continutul sunt independente. Aceasta permite modificarea in mod independent a fiecarei componente. Cheltuielile de re-design sau de up-date a sitului sunt mult mai mici , sau chiar zero.

Un sit dinamic nu este un sit in care sunt multe imagini in miscare.

Etichete:  ,

Lasati un raspuns

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>