Re constructie web site

Re-design web site

Este statistic dovedit ca vizitatorii vor naviga mai departe daca site-ul dv este invechit sau neactualizat sau functioneaza defectuos. Cateva din motivele pentru care un re-design al site-ului dv ar fi oportun sunt:

  • -Sunt necesare modificari in continut si structura rezultate dintr-un studiu de optimizare pentru motoarele de cautare – SEO
  • -Se doreste un aspect nou sl sitului. Chiar si in web design moda isi spune cuvantul. La fel ca la imbracaminte exista tendinte in „look-ul” paginilor de pe internet. ( modificare design )
  • -Se doreste un mai bun acces la informatia de pe sit. Vizitatorul – putentialul beneficiar al informatiei de pe site trebuie sa poata ajunge cat ai repede la ea. ( modificare structura )
  • – Continutul site-ului – pagini, articole, legaturi – sunt greu, sau chiar deloc gestionabile. ( modificare continut, adaugare CMS)
  • -Doriti un site cu mai multa personalitate. ( click! pentru a citii despre „tulburarile de personalitate” a web site-ului

Daca vechiul site, este un site static, componentele sale – design, structura, continut, nu pot fi modificate independent. Modifcarea uneia, determina modificarea celorlalte. Practic, e mai usor sa se construiasca un sit nou. Re-designul sitului, urmeaza in general aceiasi pasi, ca la web design. Se pot folosi din vechiul sit imagini, text.

Siturilor dinamice, sunt construite modular. Poti modifica o componenta, de exemplu Headerul fara sa afectezi restul modulelor.

In cazul siturilor realizate de noi, toate componente pot fi refolosite in totalitate. Mai mult, in cazul siturilor noastre, Designul, Structura si Continutul sunt independente. Astfel ca, modificarea unei componente nu le afecteaza pe celelalte. Ulterior constructiei sitului se poate opta pentru un nou design fara sa pierdem continutul. Nu trebuie sa demolam casa, pentru a schimba tapetul si mobilierul. Re-designul siturilor construite de noi se poate face usor si rapid.

Pentru o cotatie de pret, detalii sau comenzi completati formularul de mai jos. Va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pretul re-designului unui site incepe de la 90 de euro, si este in functie de specificatiile site-ului pe care le stabilim impreuna.

Cititi si:

Nume:
Telefon:
Email:
WEB site
Mesajul dv: