CD-uri de prezentare

Prezentarea companiei dumneavoastra.

CD-ul de prezentare, datorita capacitatii de stocare mari,  este o alternativa excelenta la brosurile si materialele publicitare traditionale. Volumul de informatii dar si varietatea posibilitatilor de prezentare – imagini, text, clipuri video, animatii flash, vor impresiona asa cum un pliant sau o brosura n-o pot face.

Prezentare de produse si servicii.

Este o practica printre marii furnizori de produse si/sau servicii sa insoteasca un produs cu un CD de prezentare. Manualele groase si grele unde informatia este greu de accesat sunt inlocuite cu CD-uri cu prezentari multimedia unde accesul la informatia de care aveti nevoie se face printr-un simplu click.

Suport tehnic si informational

Perfect penru cel care primeste, promovare edicienta pentru cel care ofera. Aspectul placut dar si informatia utila pe care o contin fac CD-urile si DVD-urile de prezentare ideale pentru

  • prezentarea companiei la targuri, expozitii, seminare;
  • prezentare de produse, carti tehnice;
  • cadouri de sarbatori;
  • material publicitar;
  • carti de vizita.

Forma si imaginea CD-ului

CD-uri au diverse forme si marimi:

  • cerc mare
  • cerc mic
  • carte de vizita -are marimea si forma unei carti de vizita

CD-ul este imprimat cu ajutorul unei imprimante speciale. Imaginile imprimate pot fi fotografii, texte dar poate fi si QR Code Personal, o carte de vizita cu QR Code ma incanta pentru ca introduc datele de contact in telefon automat, fara sa le mai tastez.

Continutul cd-ului

In functie de scopul CD-ului, continutul poate fi foarte divers. Imagini, text, video clipuri, etc. In general prezentarea se plateste o data si devine proprietatea clientului.

Exemple:

CD in format carte de vizita ce contine  prezentarea companiei Euro Modul.
Contine prezentarea compeniei dar si prezentarea produselor – containere modulare si structuri metalice cu imagini si fise tehnice.  Mai contine o sectiune de  aplicatii.  CD-ul a sprijinit prezenta companiei la targuri si expozitii.  click pentru a vedea continutul.

CD format carte vizita Dacorom

CD in format carte de vizita ce contine prezentarea companiei Dacorom Intl.
Contine prezentarea companiei si a serviciilor oferite. De asemenea contine testimoniale. Continutul a fost inclus pe suport CD-uri rotunde mari dar si pe cd-uri in format carte de vizita.
click pentru a vedea continutul.

Pentru detalii sau comenzi completati formularul de mai jos. Va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Nume:
Telefon:
Email:
WEB site
Mesajul dv: