OZ Toolbar

     Utilizatorii pot efectua cautari cu cele mai cunoscute motoare chiar din toolbar: cu Google, Yahoo Search, Microsoft Live Search sau Ask. La aceste motoare de cautare am adaugat si un motor de cautare pe OZ webdesign dar si alte motoare din diverse categorii de interes: stiri, cumparaturi, dictionare, s.a.m.d. Dupa instalare, la derularea barei search se poate alege motorul de cautare ( google, yahoo, live, OZ search, etc. ) si poate fi setat ca motor de cautare implicit.

toolbar

     Utilizatorul are  posibilitatea sa caute in situl curent sau sa-si aleaga o cautare implicita astfel incat ori de cate ori va deschide o fereastra noua de IE va avea preselectat motorul de cautare preferat.

     Au fost puse la dispozitia utilizatorului si diferite modalitati de cautare specifice Google: cautare in titlurile paginilor, in linkurile continute in pagini, in URL-uri sau strict in continutul paginilor.

     Tot in toolbar au fost adaugate optiuni legate de pagina – tiparire, adaugare la favorite, marire/micsorare, traducere.

Mai jos, puteti descarca OZ toolbar. Dezarhivati fisierul si executati-l ! Este simplu.

[download id=”3″] <= click pt download OZ toolbar -economie. OZ toolbar – economie. Descarcati acest tulbar daca doriti sa aveti la indemana curs valutar BNR, solutii anticiriza, etc.
[download id=”1″]    <= click pt download OZ toolbar. OZ toolbar webdesign. Descarcati acest tulbar daca doriti sa ramaneti conectat la noutati din acest site.