Inbound links

Inbound links – Legaturi de intrare – sunt legaturi (Link-uri ) din pagini din alte situri, care se leaga la situl dv.

     Inbound links pot aduce noi vizitatori sitului dv. iar cand sunt bazate pe merit, sunt de asemenea un semnal pozitiv pt Google, legat de importanta sitului. Alte semnale pt analiza continutului sitului de catre Google, sunt legate de relevanta pentru o locatie geografica.

Asa cum se stie, linkuri de inrare de calitate pot afecta PageRank-ul ( este unul din multi factori in algortimul Google a PageRank-ului. Linkurile de caitate de multe ori vin in mod natural la situri cu continut complementar, sau care ofera un serviciu unic.

text prelucrat din Coogle Webmaster Central Blog

Cum pot să văd link-urile către site-ul meu ?

      Puteţi face o căutare Google utilizând operatorul link: pentru a găsi o mostră de link-uri către situl dv. De exemplu, [link:www.max-it.to] va lista pagini de Web care au link-uri spre pagina de pornire MAX IT. Reţineţi că nu trebuie să existe spaţiu íntre ,,link:” şi adresa URL a paginii de Web.

citeste din Dictionar Internet si:

înapoi in Dictionar de Internet

Etichete:  ,

Lasati un raspuns

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>