Content Delivery Network)

Gazduire CDN -powered by CloudFlare oferita de OZ web design

Gazduire CDN –poawered by CloudFlare – este un serviciu care face web site-urile mai rapide, my sigure si mai istete.

CloudFlare optimizeaza livrarea paginilor dvs web, astfel incat sa aiba cel mai rapid timp de incarcare si cele mai mari performante. De asemenea, blocheaza amenintarile si limiteaza accesul robotilor si motoarelor de cautare care pot utiliza in exces banda de trafic si resursele serverului. Rezultatul: siteurile cu CloudFlare au o crestere a performantelor si o scadere a spamului sau oricarui tip de atac.

CAaracteristici Gazduire CDN -powered by CloudFlare

  • 99.999% uptime Fiabilitate solida. Cu reteau CloudFlare de distributie, daca apare o problema in unul din data centerele noastre, vizitatorii celorlalte data centere nu sunt afectati. Daca problema persista, sistemul nostru poate usor redirectiona vizitatorii spre cel mai apropiat data center. Rezultatul final este o experienta perfecta pentru vizitatorii. Verificati harta retelei noastre pentru mai multe informatii.
  • Always Online™ Daca serverul dvs este ofline, CloudFlare va pastra o copie limitata a sitelui dvs online pentru vizitatori. CloudFlare cladeste versiunea Always Online™ a siteului dvs, astfel incat cele mai populare pagini sa fie vizibile.
  • Protectie impotriva valurilor de trafic Daca apare o fluctuatie a traficului CDNul CloudFlare va absorbi acest efect pentru a mentine serverul dvs online. In mod obisnuit, veti vedea cu 65% mai putine accesari ale serverului dvs salvand 60% din banda de trafic, chiar si cu planul CloudFlare gratuit.
  • Lucreaza cu alte CNDuri Daca folositi deja un CDN, CloudFlare lucreaza complementar acestuia. Aveti optiunea de a ruta trafic CDN prin CloudFlare prima data (salvand banda de trafic si bani) sau ocoli CloudFlare cu totul.
  • Lucreaza cu continut static si dinamic .CloudFlare stocheaza resursele statice incluzand JavaScript, CSS si imagini. Continutul dinamic este incarcat direct de pe server. Poti alege care subdomenii sa contina CDNul si care nu.

Solicitati pachete de gazduire CDN