OZ webdesign http://www.webdesign-oz.com web design is magic Sat, 23 Dec 2017 14:25:26 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.3 Sarbatori Fericite! http://www.webdesign-oz.com/sarbatori-fericite/ Wed, 20 Dec 2017 15:28:23 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=845 Sarbatori Fericite!

 

]]>
Consumabile compatibile. http://www.webdesign-oz.com/consumabile-compatibile/ Wed, 01 Jun 2016 09:22:52 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1860 Cartuse inkJet, Cartuse LaserJet, Cerneal bulk, Tonner

Produsele pe care vi le propunem raspund nevoilor de siguranta si calitate cerute de acest domeniu, produsele au cele mai multe certificari privind calitatea si conformitatea:

 • ISO-9001 (Managementul Calitatii, eliberat de TUW Austria),
 • ISO-14001 (Sistemul Managementului de Mediu – eliberat de TUW Austria),
 • standarde europene pentru masurarea capacitatii cartuselor inkjet si laser: ISO-19752, ISO-19798, ISO/IEC-24711, Certificare testare STMC,
 • Certificart integral de calitate (acest certificate preia garantia emisa de producatorul echipamentului OEM si compania noastra raspunde pentru orice defectiune pe care produsele noastre o pot aduce echipamentelor dumneavoastra).

Pentru o cotatie de pret, Contactati-ne precizand imprimanta, sau copiatorul dv.

 

]]>
Gazduire CDN -powered by CloudFlare oferita de OZ web design http://www.webdesign-oz.com/gazduire-cdn-powered-by-cloudflare-oferita-de-oz-web-design/ Wed, 17 Sep 2014 20:33:28 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1816 Gazduire CDN –poawered by CloudFlare – este un serviciu care face web site-urile mai rapide, my sigure si mai istete.

CloudFlare optimizeaza livrarea paginilor dvs web, astfel incat sa aiba cel mai rapid timp de incarcare si cele mai mari performante. De asemenea, blocheaza amenintarile si limiteaza accesul robotilor si motoarelor de cautare care pot utiliza in exces banda de trafic si resursele serverului. Rezultatul: siteurile cu CloudFlare au o crestere a performantelor si o scadere a spamului sau oricarui tip de atac.

CAaracteristici Gazduire CDN -powered by CloudFlare

 • 99.999% uptime Fiabilitate solida. Cu reteau CloudFlare de distributie, daca apare o problema in unul din data centerele noastre, vizitatorii celorlalte data centere nu sunt afectati. Daca problema persista, sistemul nostru poate usor redirectiona vizitatorii spre cel mai apropiat data center. Rezultatul final este o experienta perfecta pentru vizitatorii. Verificati harta retelei noastre pentru mai multe informatii.
 • Always Online™ Daca serverul dvs este ofline, CloudFlare va pastra o copie limitata a sitelui dvs online pentru vizitatori. CloudFlare cladeste versiunea Always Online™ a siteului dvs, astfel incat cele mai populare pagini sa fie vizibile.
 • Protectie impotriva valurilor de trafic Daca apare o fluctuatie a traficului CDNul CloudFlare va absorbi acest efect pentru a mentine serverul dvs online. In mod obisnuit, veti vedea cu 65% mai putine accesari ale serverului dvs salvand 60% din banda de trafic, chiar si cu planul CloudFlare gratuit.
 • Lucreaza cu alte CNDuri Daca folositi deja un CDN, CloudFlare lucreaza complementar acestuia. Aveti optiunea de a ruta trafic CDN prin CloudFlare prima data (salvand banda de trafic si bani) sau ocoli CloudFlare cu totul.
 • Lucreaza cu continut static si dinamic .CloudFlare stocheaza resursele statice incluzand JavaScript, CSS si imagini. Continutul dinamic este incarcat direct de pe server. Poti alege care subdomenii sa contina CDNul si care nu.

Solicitati pachete de gazduire CDN

]]>
Content Delivery Network (CDN) http://www.webdesign-oz.com/content-delivery-network-cdn/ Sat, 06 Sep 2014 10:34:45 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1807 Content Delivery Network sau Content Distribution Network(CDN) -Retea de Distributie a Continutului este un sistem vast de servere din multiple Centre de Date de-a lungul Internetului. Scopul unui CDN este de a servi continut cu disponibilitate inalta si in mod performant, utilizatorilor finali. CDN ofera azi, o sectiune larga din continut de pe internet, incluzand obiecte ( text, grafice, scripturi ) obiecte ce pot fi descarcate de pe Internet ( fisiere media, software, documente ), aplicatii ( e-commerce, portaluri), live streaming media, streaming media la cerere, retele sociale.

Furnizorii de continut precum companiile media, magazinele virtuale, etc, platesc operatorilor CDN pentru a distribui continutul audientei. In schimb CDN plateste ISP ( Internet Service Provider ), operatorilor de retele si carausilor de date pentru gazduirea serverelor sale in centre de date. Pe langa o mai buna performanta si disponibilitate, CDN descarca traficul oferit direct de infrastructura de origine a furnizorului de continut. In plus CDN ofera furnizorului de continut o protectie in plus in fata atacurilor DoS prin utilizarea uriasei infrastructuri de servere distribuite care absoarbe traficul atacator.

]]>
avast! Antivirus -promotie – curatenia de toamna http://www.webdesign-oz.com/avast-antivirus-promotie-curatenia-de-toamna/ Wed, 03 Sep 2014 09:51:56 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1756 avast! viteza de top,consum minim, securitate maxima
 •  discount 10% pentru toate pachetele Avast! Antivirus
 • discount 15% pentru  pachetul Avast! Internet Security
 • Promotia se desfasoara in perioada  septembrie, octombrie, noiembrie 2014

 

30 de zile gratuit

 • Protectie continua impotriva virusilor si spyweare-ilor
 • Se asigura ca toate emailurile trimise si primite sunt curate
 • Te protejeaza de infectiile de pe messengere
 • Opreste atacurile hackerilor
 • Firewall silentios eficient
 • Indeparteaza mesajele spam nedorite
 • Te poti juca fara probleme si fara intreruperi

Comandati avast! Alege varianta care ti se potriveste

]]>
Ce este TeamViewer ? http://www.webdesign-oz.com/ce-este-teamviewer/ Tue, 14 Jan 2014 13:51:57 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1777 Este o aplicatie software care permite:

 • controlul de la distanta a unui calculator;
 • depanarea calculatorului de la distanta;
 • conferinte, intalniri online; (fig3)
 • transfer de fisiere intre calculatoare conectate la internet aflate la distanta, (fig. 4)

Cum descarc / instalez TeamViewer ?

 1. Click pe link-ul urmator:  www.teamviewer.com sau copiati adresa http://www.teamviewer.com in browser-ul dv. Puteti de asemenea cauta pe Google TeamViewer, insa e preferabil sa descarcati aplicatia de pe site-ul oficial www.teamviewer.com si nu de pe alte site-uri care ofera spre descarcare aplicatia. Astfel evitati sa descarcati aplicatii virusate.
 2. Click pe butonul Download ( fig1)
 3. Salvati aplicatia, de preferinta pe desktop

Cum folosesc TeamViewer ?

 1. teamviewer iconDublu click pe icoana TeamViewer de pe desktop ( acolo unde a fost salvata aplicatia )
 2. Click  ” run”
 3. Bifati Run Only si personal / non-comercial use (fig.2)
 4. Click pe butonul Accept – Run
 5. Se deschide o fereastra ca in fig.4 Comunicati ID si pass ( prin telefon sau skype ) celui care urmeaza sa faca interventia pe calculatorul dv.

Observatii:

 • Conexiunea se pastreaza atat timp cat aplicatia ruleaza. Daca aplicatia se inchide operatorul care face interventia nu mai are acces la calcluatorul dv.
 • Parola se schimba la fiecare rulare a aplicatiei. Operatiunea de conectare cere la fiecare noua conectare parola
 • Este bine totusi sa nu permiteti accesul la calculator prin acest program persoanelor in care nu aveti incredere. Operatorul poate teoretic instala in calculator programe care sa-i permita apoi culegerea de date.
instalare TeamViewer imagine explicativa TeamViewer Conectarea prin teamviewer ]]>
Update Google -Google Hummingbird http://www.webdesign-oz.com/update-google-google-hummingbird/ Wed, 09 Oct 2013 08:56:48 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1760 Ce este Google Hummingbird ?

Google si-a imbunatatit abilitatea de a furniza raspunsuri directe la cautarile tale. Aceste imbunatatiri sunt parte ale noului algoritm numit „Hummingbird” ( Colibri ), si este cel mai semnificativ update de la “caffeine Update” din 2009. „Hummingbird” ajuta Google sa furnizeze mai multe informatii relevante celor care cauta pe internet, si permite Google sa inteleaga mai bine continutul pe care il indexeaza.

Noul Algoritm Google are puterea sa analizeze rapid, intrebari complexe in cautari, in loc sa examineze cautarea cuvant cu cuvant. Google, apoi va gasi, si ordona dupa relevanta in lista de cautari raspunsuri la intrebarea din cautare. Cu alte cuvinte, Google incearca sa „inteleaga” ce se cauta de fapt.

Concret Google prelucreaza intrebari lungi, de tipul „cum sa fac…?”, „Unde este cel mai apropiat… ?”, „unde gasesc…?”, de unde pot sa cumpar…?”, intrebari care sunt din ce in ce mai frecvente in cautari, mai ales pe dispozitivele mobile.

Cum afecteaza Google Hummingbird web site-ul tau ?

Se spune ca 90% din listele de rezultate la cautare ( SERP – Search engine results page ) s-au modificat. Este foarte posibil ca site-ul tau sa fie afectat de acest up-date. Continutul web site-ului devine de prima importanta. Google nu se va mai baza pe cuvintele cheie indicate pentru a da rezultate separate pentru ele, ci va incerca sa interpreteze intelesul continutului.

Ce puteti face ?

 • Incercati sa determinati care sunt frazele conversationale pe care oamenii ar putea sa le foloseasca atunci cand cauta pe internet, si clasificatile in categorii:
  • Informationale – De ex.  „Cum se ingrihesc trandafirii ?”
  • Navigationale – „Caut reprezentant Dacia „
  • Tranzactionale -De ex.  „De unde pot cumpara florari in zona?”
 • Publicati pe web site continut relevant, care sa raspunda cautarilor probabile.

Solicitati o evaluare gratuita a web site-ului dv.

Completati formularul de mai jos pentru a primi o evaluare gratuita a web site-ului dv. in legatura cu Google Hummingbird update. Veti primi solutii concrete pentru imbunatatirea comportamentului site-ului dv. pe internet.

]]>
avast! Antivirus -discounturi organizatii http://www.webdesign-oz.com/avast-antivirus-discounturi-organizatii/ Thu, 03 Oct 2013 10:49:32 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1758 avast! viteza de top,consum minim, securitate maxima
 • 50% – organizatii non profit/educatie
 • 30% – gov (institutii de stat)/medicina (clinici, farmacii, spitale, CMI)
 • 30% – cross-upgrade: inlocuire alte solutii (mai mult de 10 licente)
 • 30% – renew<
 • 65% – renew non profit/educatie
 • 51% – renew gov/medicina

30 de zile gratuit

Descarca gratuit Avast! Internet security =>

Comandati avast! Alege varianta care ti se potriveste

]]>
Uleiuri industriale -web site http://www.webdesign-oz.com/uleiuri-industriale-web-site/ Tue, 05 Mar 2013 21:56:42 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1659 Web site de prezentare produse a firmei Mauriciu 99

Mauriciu 99 SRL are experienta de peste 12 in distriburea de uleiuri industriale Total si Lubrifin

Date tehnice web site:

 • Titlu web site:  Uleiuri industriale
 • Descriere web site: Distribuitor de uleiuri industriale, unsori – vaseline, uleiuri Total si uleiuri Lubrifin
 • Adresa URL: www.uleiuri-industriale.pro
 • Tehnologii: HTML, PHP, CSS
 • Formulare:
  • Contact
 • Finalizat in: In lucru
 • Servicii oferite:
  • Inregistrare nume de domeniu – uleiuri-industriale.pro
  • Gazduire web site
  • Constructie web site
]]>
Usi de garaj -web site http://www.webdesign-oz.com/usi-de-garaj-web-site/ Sat, 08 Dec 2012 11:52:28 +0000 http://www.webdesign-oz.com/?p=1637 Web site de prezentare produse a firmei Oritex

Oritex Srl importa, distribuie si monteaza usi de garaj sectionale rezidentiale si industriale, automatizari pentru usi si porti, bariere automate, confectii fier forjat, tamplarie lemn stratificat, usi celulare import Germania.

Date tehnice web site:

 • Titlu web site: USI de GARAJ | usi de garaj, automatizari, automatizari porti
 • Descriere web site: Distributie si montaj de usi de garaj sectionale rezidentiale, usi industriale, automatizari pentru usi si porti, feronerie si accesorii pentru porti, bariere automate
 • Adresa URL: www.usi-garaj.pro
 • Tehnologii: HTML, PHP, CSS
 • Formulare:
  • Contact
 • Finalizat in: In lucru
 • Servicii oferite:
  • Inregistrare nume de domeniu – usi-garaj.pro
  • Gazduire web site
  • Constructie web site
]]>