Domenii .tel

domenii .telDe acum veti putea fi gasit usor de catre clienti, prieteni, familie, asociati, de oricine doriti, oriunde ati fi pe glob. Domebiul .tel afiseaza informatiile pe care le doriti a fi cunoscute, fara a fi nevoie pentru asta de gazduire. Cu un simplu telefon mobil conectat la internet, veti fi gasit si contactat, la numele-dumneavoastra.tel sau firma-dumneavoastra.tel.
Domeniul .tel este un nou top-level domain – tld care permite proprietarului sa stocheze, publice si gestioneze informatii de contact si cuvinte cheie direct in Domain Name System ( DNS ) – puternicul sistem global care stocheaza locatia tuturor website-urilor din lume. Acesta este primul serviciu de tipul acesta care permite oricui sa foloseasca DNS pentru stocarea informatiilor altele decat adresa website-ului. Domeniul .tel furnizeaza astfel un nou mod de folosire a infrastructurii internetului care schimba complet modul in care comunicam si tinem legatura unul cu celalalt.
Oriunde te duce viata, totdeauna vei fi in locul potrivit pentru a fi gasit de prieteni, familie, colegi si asociati. Domeniul dv .tel este accesibil din orice dispozitiv conectat la internet si informatiile dv vor fi afisate inttr-un format „click pt. a comunica”.

Domeniul .tel va permite:

  • Sa publicati toate detaliile contactelor, text, cuvinte cheie, si informatii legate de locatie.
  • Se pot ordona informatiile de contact
  • Se pot gestiona informatiile de contact, text, si locatie.
  • Se pot crea foldere care permit o navigare mai usoara, precum romania.penetron.tel
  • Creare de Profile, precum serviciu, acasa, calatorie…
  • Sa impartasesti informatii de contact relevante/private cu persoanele pe care le alegi.
Etichete: