OZ webdesign logo

OZ web design

Misiunea noastra -o prezenta remarcabila a dv. si a organizatiei dv. pe internet

OZ web design este o companie IT specializata in servicii complete pentru prezenta dv. pe internet. Am ales sa oferim intregul pachet de servicii astfel incat produsul – web site-ul sa va fie predat la cheie. Nu trebuie sa apelati la mai multe companii, de web design, registrari de domenii, companii care ofera web hosting sau agentii de publicitate.

OZ web design va ofera absolut tot.

Viziunea noastra: -conectare completa la cerintele clientului si evolutia pietii pe care acesta evoleaza

Credem ca fara o colaborare stransa cu beneficiarul serviciilor pe care le oferim, rezultatul nu este unul de calitate. Pentru a obtine informatii de calitate, continut – text, imagini, video, pentru web site il informam despre:

  • tendintele in web design,
  • avantajele si dezavantajele diferitelor tehnologii web
  • modul in care evolueaza piata pe care evolueaza

Oferim  ARTICOLE de calitate care va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru web design-ul site-ului dv.

Specialitatea casei este WEBSITE la CHEIE , un produs complet. De la alegerea si inregistrarea domeniului, alegerea gazduirii, constructia site-ului pana la finalizarea lui avem in minte optimizarea pentru motoarele de cautare.

Fiecare componenta a proiectului este importanta. Situl dv, trebuie sa fie o constructie care trebuie sa arate bine, sa fie solida dar zvelta, pozitionata bine pe internet, usor de gasit, si perfect functionala. Vă vom arăta in continuare, prin exemple, de ce, NOI, suntem cei care, ar trebui sa ne ocupam de acest proiect.

Daca sunt termeni pe care nu-i cunoasteti, folositi Dictionarul nostru. Termenii scrisi cu verde sunt explicati, direct la trecerea mausului peste sau in Link . Pagina FAQ – va va raspunde la cele mai multe din intrebarile dv. legate de constructia unui site. In pagina Articole, veti gasi parerile unora din cei mai cunoscuti specialisti din lume, despre cum ar trebui sa arate si sa functioneze un web site.