Cum raspundeti la schimbare ? – website re-design

Cum raspundeti la schimbare ? E placuta sau dezagreabila ? Legat de schimbari in general nu exista cale de mijloc, deoarece majoritatea oamenilor ori le iubesc ori le urasc.

Sunteti deschisi la schimbari sau va este comfortabil in a pastra lucrurile la fel ?

Este interesant ca sunt obstacole de ambele parti. De exemplu, daca implementati prea multe schimbari afacerii dv. consumatorii nu vor tine pasul. Pe de alta parte, daca fugiti de schimbare, consumatorii vor considera ca sunteti depasit.

Gasirea unui echilibru este o sarcina serioasa. Sunt cativa indicatori care arata daca ar trebui sa schimbati website-ul dv.

Primul semn apare cand site-ul dv. nu-si indeplineste scopul curent – nu functioneaza. Acest lucru poate aparea din cauza codului gresit scris, peste sau pe langa alt cod gresit, din nou si din nou. In loc sa incercati sa corectati problema, este mai bine sa o luati de la capat de la schita.

In al doilea rand, daca site-ul a fost construit cu tabele ( nu daca contine tabele ) e timpul unui update. Acest format este greu de citit si neprietenos cu motoarele de cautare.

Un al treilea semn ca website-ul dv. este in afara timpului este daca vizitatorii sunt primiti cu un Flash Intro. Expertii dezaproba astfel de practici pentru ca se mareste timpul de incarcare si pot aparea, pe langa alte probleme, probleme de compatibilitate.

Un alt indiciu ca site-ul dv are nevoie de re-design, este implicarea ( sau mai degraba ne-implicarea) in retelele sociale. Unii ar putea obiecta ca retelele sociale nu joaca nici un rol in industria lor. Oricum consumatorii discuta despre orice de la instalatii pana la distributie pe retelele sociale. Consumatorilor le place conexiunile pe care Facebook, Twitter si alte platforme sociale le-o da.

De asemenea, daca aveti nevoie de un Webmaster pentru a va face chiar si micile modificari website-ului, trebuie sa schimbati ceva. Expertii recomanda cu tarie CMS – content management system pentru adaugare/ modificare/ stergere de continut.

Nu in ultimul rand, cand invitatia la actiune adresata clientilor nu este clara, sau efectiva, trebuie facute schimbari. Vizitatorii au nevoie de un procedeu simplu care nu implica crearea unui cont sau cautarea unui anumit lucru. Daca nu este simplu se reduce sansa ca vizitatorii sa actoineze.

Deci, sunteti gata sa luati in serios aceste semne si sa faceti cateva schimbari ?

click! aici pentru a cere o oferta de re-design web site.