Actualizarea algoritmului Google face SEO fara rost ?

Îngrijorat din cauza penalizărilor datorate Google Penguin, pentru supra-optimizare?

Atenţie la acest sfat.

Dacă site-ul dumneavoastra a fost considerat SPAM, Google poate a coborat de câteva (sau mai multe) ori site-ul , în paginile cu rezultatele SERP.

Indiferent de ceea ce sa întâmplat cu această actualizare SEO ( SEOSearch Engine Optimization optimizare pentru motoarele de cautare ) este important pentru dv. sa faceti ceva. Google nu se va opri, probabil, in a optimiza şi ajusta algoritmii sai. Munca de SEO nu va fi niciodată terminata.  Google nu a va inceta sa incerce sa-si imbunatateasca algoritmii,  Este modul in care crede ca isi va trage partea leului din piata de cautare, luand fata super-raufacatorilor care spera sa găsească modalităţi de fals, pentru a ajunge sus in lista de cautare.

Ce inseamna asta, insa,  pentru dv. proprietarul unei companii care nu incearca sa pacaleasca sistemul şi care vrea doar să facă ceea ce este corect, astfel încât să isi poata atrage clienţii catre site-ul sau. şi să le ofere un produs  sau serviciu onest? Aceasta înseamnă că veţi dori să va paziti in permanenta spatele, pentru un singur lucru!

Ar trebui oare să uitaţi de SEO şi sa lasati lucrurile la întâmplare, deoarece Google se pare ca încearcă în mod constant sa opreasca oamenii sa reuşeasca prin ea? Nu. Strategia corecta pentru SEO este mai important decât oricând.  Strategia curecta este sa faceti tot posibilul sa va multumiti clientii si calitatea sa fie in varful prioritatilor.

  • Nu va agatati de densitatea de cuvinte.
  • Nu va preocupati de link-uri şi strategii de constructii de link-uri ( Link Building )
  • Oferiti continut in ton cu ce doresc clientii.
  • Puneti calitatea in topul prioritatilor si pastrati-o acolo

Sigur, cuvintele cheie, Tag-uri, şi alte elemente de SEO sunt încă importante. Dar motoarele de căutare se uita la încercările  evidente de a pacalii sistemul. Ele privesc, de asemenea, la Rata de conversie a traficului pentru a vedea dacă faci o treabă bună cu traficul pe care il trimit. În cazul în care motoarele de căutare „măsoara” site-ul dvs., vor să ştie dacă faceti ceva care sa converteasca traficul. În cazul în care va trimite 10000 de vizitatori pe zi şi 0 vor fi convertiti, motoarele de căutare vor re-evalua dacă merită sau nu sa va faca trafic.
In acelaşi timp, dacă sunteţi în partea de jos a paginii 1 şi obţineti mai multe rezultate pozitive decât concurenţii dumneavoastră de pe locurile 1 şi 2, motoarele de căutare vor lua act si va veti ridica.

SEO nu este inutilă!

Dacă aţi pierdut in clasament, ati putea gândi că SEO este inutil. Dar nu este. Este important de a face lucrurile, astfel încât clienţii dvs.  sa va poata găsi. Strategiile potrivite de SEO includ, de asemenea, strategii inteligente de optimizare in pagina, care conduc în mod logic vizitatorii prin web site. Cele mai bune rezultate SEO apar când cunosti clientii, cunosti industria (aria de activitate), înţelegi cum funcţionează motoarele de căutare,  astfel incat sa  eviti conţinut dublu , si sa eviti greşelile comune SEO, etc.

SEO nu este un „face-tot”. Asiguraţi-vă că angajati strategii diverse de marketing online. Conţinutul de marketing, mass-media sociala, plata per click, e-mail marketing, şi alte metode de marketing, toate vă pot ajuta. Dezvoltati mai multe fluxuri de trafic şi un solid management al relaţiei  cu clientul, astfel încât să nu trebuiasca să urmăriti în permanenţă, traficul nou, ca unica sursă de venit. Clienţii dvs. existenti pot cumpăra in continuare şi pot fi o sursă de referinte si promovare!

Etichete: